Verhuizingen

 

Werkwijze

Wij verhuizen onder de “AVV” en volgens de richtlijnen van de erkende verhuizers. Mochten wij uw verhuizing uitvoeren dan bent u verzekerd van een team verhuisspecialisten. Zij zullen zich met grootte maten van persoonlijke betrokkenheid volledig inzetten voor het slagen van uw verhuizing. Wij verpakken voor zo nodig uw meubelstukken met de door ons meegebrachte inpakmaterialen om eventuele beschadigingen te voorkomen.

Verhuisartikelen

De benodigde verhuisartikelen zoals; verhuisdozen en inpakmaterialen worden aan u beschikbaar gesteld. Verhuisdozen zijn in bruikleen t/m de 21e dag na verhuizing, hierna betaald u per doos €2.50 inclusief BTW. De verhuisdozen en het inpakmateriaal met etiketten kunnen wij ruimschoots van te voren bij u bezorgen en in overleg komen wij deze na de verhuizing bij uw nieuwe woning ophalen. Het inpakpapier leveren wij per 5kg voor €8,75 inclusief BTW.

In- en uitpakservice

Mocht u gebruik willen maken van onze in- en/of uitpakservice, nemen wij uiteraard alle benodigdheden daarvoor mee. Het inpakken van uw huisraad doen wij in overleg op de dag voor de verhuizing zelf. Demonteren en/of monteren van uw meubels behoord ook tot onze mogelijkheden, en kunnen wij in overleg voor u uitvoeren.

RKN Movers BV, uw verhuisbedrijf in de Haarlemmermeer!

 

 alt="Verhuizen, Haarlemmermeer, Erkende verhuizers, verhuisdozen, in- en uitpakservice, opslag, werkwijze"